Info voor docenten

Voorbeeld toelichting Werkboek

Toelichting Werkboek

Bedoeld ter inzage voordat je het pakket aankoopt. Je kan de toelichting op het werkboek downloaden wanneer je meer wilt weten over de inhoud en doelen die verwerkt zijn in het lesprogramma. Tevens krijg je een indruk van hoe wij met het aanpassen aan de verschillende leeftijden zijn omgegaan.

Antwoorden Werkboek

Bedoeld voor na de aankoop van het werkboek. Hier vindt je de juiste antwoorden op de gestelde vragen. Wij willen leerlingen motiveren zelf op zoek te gaan op internet en zo tot het juiste antwoord te komen. Zo bezoeken ze ook verschillende relevante websites. Maar soms is het handig om vooraf als leerkracht de antwoorden al te vernemen

Lesbeschrijving

Bedoeld om iemand die met het werkboek een les gaat geven een voorbeeld te bieden van een introductieles. Wij beschrijven hoe je 45 minuten tot een uur les kan geven met dit materiaal. In de lesbeschrijving is per doelgroep de eerste les compleet uitgeschreven. Doelgroepen die hiermee les kunnen geven zijn: leerkrachten bovenbouw/brugklas, dove volwassenen, tolken gebarentaal, ouders van gebarentaalvaardige kinderen, vrijwilligers die gebarentaal vaardig zijn en natuurlijk gediplomeerde HBO docenten gebarentaal.