NIEUW! 'Maak het gebaar' spel

foto spel totaal van heutink
hond totaal 2
kameel
beer 1

Spelenderwijs leren kinderen gebaren

In dit spel zoek je telkens drie kaartjes bij elkaar: een kaartje van een dier, een specifiek kenmerk van dit dier en het gebaar voor dit dier. Bijvoorbeeld: een beer, berenklauwen en het gebaar voor beer. Het plaatje van het specifieke kenmerk past telkens bij de herkomst van het gebaar, waardoor de link tussen het gebaar en het dier heel duidelijk inzichtelijk wordt gemaakt. In het voorbeeld van de beer maak je dus grote berenklauwen met je handen om het gebaar beer te maken. Onmisbaar in elke kleuterklas! Er zijn diverse spelvarianten toegelicht in de speluitleg, die beschikbaar is in de volgende talen: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Chinees.

Download hier de speluitleg: Maak het gebaar

Dit spel is gemaakt en ontwikkeld door Nienke Fluitman en uitgebracht door Educo/Heutink.

Het spel bestaat uit een houten kist (24 x 12,5 x 7 cm) en 48 kunststof beeldkaarten. Vanaf 4 jaar.

Prijs: €41,65

uitleg spel basis

Voor het jonge kind 0-6 jaar

IMG_6773

Praat en gebaar met je kind

NIEUW!    Boek vol tips, theorie, gebaren en oefeningen!
Koop het boek of e-book in de webwinkel.

Introductiefilmpje kijk snel en zie hoe de gebaren worden voorgedaan!

Baby- en kindergebaren, gebaren voor horende kinderen van 0 tot 4 jaar.

Gebaren zijn niet meer alleen bedoeld voor dove kinderen. Steeds meer ouders leren gebaren om met hun horende baby en peuters te communiceren. Voorstanders zeggen dat het goed is voor de hersenontwikkeling , in ieder geval bevordert het de communicatie: jonge kinderen pakken gebaren sneller op dan gesproken woorden en kunnen eerder ‘meepraten’. Na verloop van tijd zijn de gebaren niet meer nodig en worden ze weggelaten. Dit boek is geschreven voor ouders en pedagogisch medewerkers die kinderen verzorgen in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

3 Kleur- en Doeboeken vol gebaren!

Oefen spelenderwijs de gebaren die je al kent of maak er kennis mee! Onze Kleur- en Doeboeken hebben ieder 46 pagina's. Ze staan boordevol leuke kleurplaten & allerlei puzzels voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Voor thuis, op school, de bso of vakantie! Leuk als cadeautje of lesmateriaal!


Spelenderwijs wijs!
We leren je het gebaar te lezen van de tekening, waardoor je zelf het gebaar kan maken. Met herhalingsoefeningen leer je het gebaar herkennen. Overal kom je de gebaren tegen. Zoek je wijs!

Leer in elk boek de gebaren maken die bij het thema horen:

  • DIEREN & KLEUREN (vanaf 4 jaar)
  • SPORT & ABC (vanaf groep 3)
  • WERELD VOL GEBAREN (vanaf groep 6)

De boeken kosten € 7,50 per stuk. 

Bent u een organisatie en wilt u de boeken op factuur bestellen? Mail dan naar info@gebaren.nl

3 boeken bij elkaar